nůž kuchařský 15cm EDUARD
Popis a parametry
nůž kuchařský 15cm EDUARD
Kuchařský nůž EDUARD 15 cm.
Usnadněte si vaření, ať chystáte maso na guláš, rybu nebo zeleninu. Kuchařský nůž Eduard má dokonale ostrou čepel, díky které jde krájení (skoro) samo.
A to jsme vám ještě neřekli, jak skvěle padne do ruky.
čepel: ocel jakosti X50CrMoV15 (ISO 1.4116)
délka čepele: 15 cm
tvrdost čepele: HRC 55 ±2
materiál rukojeti: odolný leštěný plast
Usnadněte si vaření, ať chystáte maso na guláš, rybu nebo zeleninu. Kuchařský nůž Eduard má dokonale ostrou čepel, díky které jde krájení (skoro) samo.
A to jsme vám ještě neřekli, jak skvěle padne do ruky.
čepel: ocel jakosti X50CrMoV15 (ISO 1.4116)
délka čepele: 15 cm
tvrdost čepele: HRC 55 ±2
materiál rukojeti: odolný leštěný plast
nůž kuchařský 15cm EDUARD
Naposledy navštívené